Küçük Gelin 57. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Samanyolu Tv'nin ilgi çeken dizilerinden Küçük Gelin son bölümüyle izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Küçük Gelin 57. bölümde Melek öğretmen ile tartışan Devran sinir krizleri geçirdi.

Sevilen dizi Küçük Gelin 57. bölümü her hafta olduğu gibi yine izleyenleri ekranları başına kitledi. Dizinin bu bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin dizisi, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşımaya devam ediyor. Bu hafta diziye Melek ile Devran arasında yaşananlar damga vurdu.Küçük Gelin son bölüm 14 Aralık Pazar akşamı izleyenlerin karşısına çıktı.

Her hafta heyecanın dorukta olduğu dizinin bu hafta ekrana gelecek olan Küçük Gelin dizisinin son bölümünde Zehra doktora gitti. Doktor bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu söyledi. Bebeğin cinsiyetinin kız mı yoksa erkek mi olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyordu.

Küçük Gelin 10. bölümde Devran ve Melek'in yüzleşmesi yürekleri ağza getirdi. Devran yaşananlardan Melek'i sorumlu tutarken, Melek'in Azad'la olmasını öfkeyle karşılayan Devran sinir krizi geçirdi. Melek'in onu beklememesini öfkeyle karşışayan Devran Melek'i odaya kitleyip silah doğrulttu. Zehra ve diğerleri Melek'i kurtarmak için elinden geleni yaparken dizide heyecan doruk noktaya ulaştı.