Küçük Gelin 91. bölümde Zehra konağa döndü

Küçük Gelin son bölümüyle yine Samanyolu ve Küre Tv ekranlarını kilitlemeyi başardı. Pazar akşamlarına damga vuran Küçük Gelin 91. bölümünde oğlundan ayrı kalamayan Zehra, bir tercih yapmak zorunda kaldı ve konağa geri döndü. Küçük Gelin son bölümünde yaşananlar, haberimizde!

Çocuk gelinlerin yürek burkan dramını ele alan Küçük Gelin 91. bölümüyle izleyicilerinin karşısındaydı. Çocuk gelinlerin yaşadığı zorlukları ve hayatta kalma mücadelelerini daha çocukluğuna doyamadan annelik yükünü üstlenmek zorunda kalan Zehra üzerinden anlatan dizinin son bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler vardı: Bebeğine hasret kalan Zehra, Cemal'e kavuşmak umuduyla konağa döndü. Kızının konağa döndüğünü öğrenen Melek ise soluğu Harmanlı'da aldı. Başrollerini; Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerin paylaştığı Küçük Gelin 91. bölümü dün akşam saat 20.45'te eş zamanlı olarak Samanyolu ve Küre Tv'deydi!

KÜÇÜK GELİN 91. BÖLÜM ÖZETİ

Küçük Gelin son bölümünde; Zehra, bebeği Cemal'e kavuşma umuduyla yeniden konağa dönerken Nujin Ana'nın sert tavrı ile karşılaşır. Leyla, Devran'ın yeni adamı ile tanışınca şok olur ve büyük bir telaşa kapılır. Kızının Harmanlı'ya döndüğünü öğrenen Melek ise Mirza'nın da ısrarıyla birlikte konağa giderler. Annesini karşısında gören Zehra, bir tercih yapmak zorunda kalır ve Cemal'den vazgeçmemeye karar verince Melek büyük bir şaşkınlık yaşar. Bu sırada kızını almadan geri dönmeye niyeti olmayan Mirza, zorla konağa girmeye çalışınca karşısında Devran'ı bulur.