Küçük Hediyelerle Büyük Mutluluklar

Adana'yı sembolize eden minyatür ürünler ilgi görüyor.Hediyelik eşyalar hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. İnsan kaç yaşında olursa...

Adana'yı sembolize eden minyatür ürünler ilgi görüyor.

Hediyelik eşyalar hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. İnsan kaç yaşında olursa olsun sürpriz bir hediye ile mutlu olur. Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde açılan Gift Store standı da bu amaca hizmet ediyor.

Küçük hediyelik eşyaların bulunduğu stant her geçen gün kendini biraz daha geliştirerek ürün yelpazesine yeni alternatifler ekliyor. 7’den 70’e herkese hizmet veren bu küçük stantta Adana’ya özgü hediyelik eşyalar da dikkat çekiyor. Tarihi Taşköprü'den Büyük saat kulesine kadar kentin sembollerinin minyatürlerinin yer aldığı stant, kentin tanıtımına da katkı sunuyor.

Reklam
Reklam

Gift Store satış elemanı Ömer Çoban, “Sıra dışı ve ilgi çekici ürünler getirerek müşterilerin dikkatini çektiklerini söyledi. İncirlik Hava Üssü'nde görev yapan ABD'lilerin de bu standın müdavimleri olduğunu belirten Çoban, yabancıların daha çok kenti sembolize eden ürünlere ilgi gösterdiklerini söyledi.

Ömer Çoban, Adana sembollerine gösterilen ilgi nedeniyle bu ürünlerdeki çeşitliliği artırma çabasında olduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: