Küçük Hırsız Bilgisayar Çantasını Çalarak Kaçtı

Antalya'da, altı yaşındaki bir kız çocuğu, iki kadınla girdiği giyim mağazasının kasa bölümündeki bilgisayar çantasını...

Antalya'da, altı yaşındaki bir kız çocuğu, iki kadınla girdiği giyim mağazasının kasa bölümündeki bilgisayar çantasını alarak uzaklaştı.

Antalya’da bir giyim mağazasında yaşanan olayda, 6 yaşındaki bir kız çocuğunun iki kadınla geldiği mağazada kasiyer bölümündeki dizüstü bilgisayar çantasını el çabukluğu ile alıp götürmesi kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, mağazaya iyi giyimli iki kadınla el ele gelen küçük kız çocuğunun ilk olarak ürünlere baktığı görülüyor. Kadınlardan bir tanesi kasa bölümündeki çantayı fark ederken, diğer kadının kasiyeri çantalara bakma bahanesiyle oyaladığı dikkat çekiyor. Çantanın bulunduğu yerin bilgisini kadından alan çocuk kasa arkasına yaklaşarak, bir süre kasiyere baktıktan sonra iki eliyle çantayı alıp ardından mağazadan hızlıca dışarı çıkıp gözden kayboluyor. Küçük çocuğun çantayı götürdüğünü fark eden kadınların da yine geldikleri gibi yan yana mağazadan çıktıkları görülüyor.

Reklam
Reklam

Mağaza müdürü Murat Uçar, laptop çantasını çocuğunun fotoğraflarını arkadaşlarına göstermek için ilk kez getirdiğini belirterek, “Ama bir saat bile geçmeden küçük bir hırsız tarafından alındı. Ben ilk önce çantanın çalındığına inanmadım. Arkadaşlar şaka yapıyor falan zannetmiştim. Ama kamera görüntülerini inceleyince çantamın küçük bir kız çocuğunun elinde gittiğini gördüm” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: