Küçük kaymakam bilgisayar istedi

Ağlasun'da kaymakamın koltuğuna oturan 8'inci sınıf öğrencisi Ayşe Nur Günen teknoloji sınıfına bilgisayar alınmasını istedi.

Ağlasun ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde makamlara oturdular. İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden 50.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerini Kaymakam Ramazan Kurtyemez karşıladı. Kaymakam koltuğuna oturan 50.Yıl İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencisi Ayşe Nur Günen, okullarında bulunan basketbol sahasının 1000 TL olan borcunun ödenmesini ve teknoloji sınıfına da bilgisayar alınmasını talep etti.

Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan'ın makamına oturan Yunus Emre İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencisi Fatma Nur Özcan, ilçe yollarının yapılması talimatı verdi. İlçe Jandarma Komutanlığını Şehit Bayram Yeşil İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencisi Uğur Alkaya temsil etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü makamını ise Atatürk Anaokulu öğrencisi Melisa Vural temsil ederek okullarına park yapılmasını ve oyuncak alınmasını istedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin istekleri tek tek not edilirken, öğrencilere çikolata, meyve suyu, pasta ve kolonya ikram edildi. Atatürk Anaokulu öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kalay hediye verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz