Küçük kızın asansöre sıkışan parmakları koptu

SAKARYA (İHA) - Adapazarı'nda bir kız çocuğu, parmaklarını asansöre kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, Sedat Kırtepe Caddesi Başak Pınar Sitesi 2 A Blok A girişininde oturan Sündüz Kaya (13), arkadaşlarıyla bindiği asansörde parmaklarını asansör ile duvar arasına sıkıştırdı. Sağ elini yukarı doğru kaldıran Kaya'nın parmakları, asansörün aniden hareket etmesi üzerine sıkıştı. Kendi çabasıyla parmaklarını kurtaran Kaya, ailesi tarafından ilk olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağ elinin 2 baş parmağı bileğinden itibaren kopan Kaya daha sonra Toyota-Sa
Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste Ortopedi Uzmanı Dr. Orhan Derecioğlu, kopan parmakları temizleyip ilaçladıktan sonra Kaya'yı İstanbul Kadıköy Vatan Hastanesi'ne sevk etti. Kaya, parmağının dikilmesi için ameliyata alındı.

Reklam
Reklam

Kaya'nın olay anında yanında bulunan Merve İşler, "Sündüz, ablasının elini asansörün üstüne koydu. Asansör hareket etti. Parmakları sıkıştı. Daha sonra hastaneye götürdüler" dedi.

Komşuları ise olaya çok üzüldüklerini belirterek, bağırma sesi duyduklarını ve sonra dışarı çıktıklarında Sündüz'ü kanlar içinde gördüklerini kaydetti.