“küçük Kurbağa”nın Minikleri Ziyareti

Bozüyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Açık Lise Grubu öğrencileri, animasyon dersinde...

Bozüyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Açık Lise Grubu öğrencileri, animasyon dersinde hazırladıkları kostümlerle minik öğrencileri ziyaret etti.

Ana okulu sınıflarına habersiz gelen “Küçük Kurbağa”yı gören minikler çok şaşırdı. Kısa sürede şaşkınlıklarını üzerlerinden atan minik öğrenciler çok sevdikleri Küçük Kurbağa ile şarkı söyleyip, dans ederek oyunlar oynadı. Bu uygulamanın her hafta başka bir drama uygulaması olarak devam edeceği ve minikleri ziyaret edecek daha pek çok sevimli misafirin olduğu öğrenildi. Veliler adına konuşan Okul Aile Birliği Üyesi Birsen Kavasoğlu, “Çocuklarımız için çok eğlenceli ve öğretici bir faaliyette. Bu çalışmayı düzenleyen Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Hanife Altınbek’e, bölüm öğretmenlerine ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz