Küçük Maddy'i ailesi mi öldürdü?

LONDRA (İHA) - İngiltere'de, kaybolduğu günden itibaren medyanın gündeminden düşmeyen 4 yaşındaki İngiliz kız Madeleine olayında ortaya çıkarılan bulgular, her geçen gün olayın farklı bir boyut kazanmasına neden oluyor.

Daha önce Portekiz polisinin, kendi kızlarını öldürmekle suçladığı Gery ve Kate McCann çiftinin, kızlarının kayıp olmasından 20 gün sonra kiraladıkları araçta,Madeleine'e ait DNA örneklerine rastlanması, şüphelerin ana kaynağı olarak gösterilmekteydi. Son olarak McCann ailesinin kiraladıkları başka bir araçta daha yapılan adli testler sonucu çürümüş insan kalıntılarına rastlanması, ailenin yeniden bu suçlama ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Portekiz polisi, bulunan kalıntıların kime ait olduğunun tespit edilmesi için DNA testinin sonuçlanmasını bekliyor.

Reklam
Reklam

Gery ve Kate McCann çifti, 4 yaşındaki kızları Madeleine'in Portekiz'de tatil yaptıkları yazlıklarında ortadan kaybolduğunu söylemiş, o günden sonra küçük Maddy'i bulmak için düzenlenen arama ve kampanyalar, İngiltere, İspanya, Portekiz, Meksika, Bulgaristan, Norveç gibi dünyanın birçok farklı ülkesine sıçramıştı. Madeleine'i bulmak için oluşturulan yardım fonunda ise 2.5 milyon pound değerinde para toplanmıştı.