Küçük Menderes Havzasının Sergi Merkezi Ödemiş

Ödemiş ile birlikte Kemalpaşa, Torbalı, Selçuk, Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçeleri Halk Eğitimi ve...

Ödemiş ile birlikte Kemalpaşa, Torbalı, Selçuk, Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçeleri Halk Eğitimi ve Meslek Eğitimi Merkezi müdürlerinin katıldığı, Menderes Havzası Hayat Boyu Öğrenme Programı yılsonu etkinliklerini planlama toplantılarının ilki Ödemiş’te yapıldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü Programı biriminin gerçekleştireceği, toplumun moral değerlerinin yükseltilmesi, toplumsal barışa katkı sağlaması amacıyla sergi, seminer, şölen, tiyatro, sempozyum ve benzeri etkinliklerin yapılacağı yıl sonu etkinliklerinin daha çok vatandaşa ulaşmasının sağlanması amacıyla İzmir ili Menderes Havzası, Bakırçay, Yarımada ve Metropol olmak üzere dört bölgeye ayrıldı.

Reklam
Reklam

Bu çerçevede Küçük Menderes havzasının ilk toplantısı Ödemiş’te gerçekleştirildi. Toplantı, ev sahibi sıfatıyla Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin'in açılış konuşması ile başladı. Ergin, konukları Ödemiş’te ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, toplantını içeriği hakkında bilgiler verdi.

Yoğun bir tempo ile devam eden toplantıya öğleye doğru Kaymakam Abullah Dölek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü de katıldı. Dölek, öğle yemeğinde toplantıya katılan birim müdürlerinin Ödemiş’e gelişlerinin memnuniyet yarattığını belirtti.

Toplantıda sergi ve şölen etkinlik merkezi olarak Ödemiş belirlendi. Serginin 6, , 7, 8 Mayıs tarihlerinde Ödemiş Belediyesi nikah salonlarında düzenlenmesi, serginin açılış şöleninin de Ödemiş Spor Salonu'nda yapılması kararlaştırıldı.

Piknik etkinliklerinin merkezi Torbalı, tiyatro etkinliklerinin merkezi Bayındır, panel etkinliklerinin merkezi olarak da Kemalpaşa belirlendi. Toplantı sonrası etkinlik yerleri gezildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: