Küçük Sanayi Sitesi bataklıktan kurtulacak!

Ardahan Küçük Sanayi sitesi alt yapı yağmur sularını drene edilmesi ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalar başlıyor.

Sanayi sitesini bataklıktan kurtaracaklarını ifade eden başkan Yılmaz, yılların ihmali olan ve sanayi esnafımızı ciddi anlamda rahatsız eden sanayinin gelişmemesine neden olan alt yap ve çevre düzenlemesinin yapılacağını söyledi.

Yılmaz; “Küçük Sanayi sitemizin sorunlarını iki defa Başbakan Erdoğan’a taşıdım. Başbakan Erdoğan son Ardahan ziyaretinde sanayimizin sorunlarını çözüleceği sözü vermişti, bu söz kapsamında sanayimizin alt yapı ve çevre düzenlemesi ile ilgili ödenek geldi. Ardahan Valisi Mustafa Tekmen başkanlığında İl Genel Sekreteri Mete Özdemir’in ciddi katkıları, İl Sanayi müdürlüğü ve İl bayındırlık müdürlüğünün proje üzerindeki çalışmaları sonuç verdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Küçük sanayi sitesinin altyapı, yağmur sularının drene edilmesi ve çevre düzenlemesi kapsamında ihate duvarının da yapılacağını açıklayan Başkan Selahattin Yılmaz; Suyun akışını kesintisiz sağlayacak şekilde yeteri eğim verilerek kanal yapılacaktır. Kazıdan çıkan uygun malzeme ile açık kanalın etrafı doldurularak sıkıştırılacaktır. Ardahan Belediyesinin mevcut kanalizasyon şebekesinin kontrol ve temizliğini yaptıktan sonra sanayi sitesinin içini baştan aşağı kilit parke ila döşeyeceğiz” dedi.

Bu işin sağlıklı yapılması ödeneklerin amacına uygun olarak kullanılmasına özen göstereceklerine vurgu yapan Yılmaz, küçük sanayi sitemizde bu çalışmaları yaptıktan sonra artık yağmur ve sel sularından zarar görmeyeceğiz. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği bulunanlara ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz