Küçük yankesicinin acı sonu

Bursa'da bir avukatın çantasını alıp kaçarken otomobilin çarptığı 12 yaşındaki Kıymet Elduran yaşamını yitirdi.

İstanbul’da devlet korumasına alınan ve barındığı yurttan 3 gün önce kaçan 12 yaşındaki Kıymet Elduran, Bursa’da bir avukatın çantasını alıp kaçarken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İzmir Bornova'daki ailesinden alınıp İstanbul'daki bir yurda yerleştirilen Kıymet Elduran, 3 gün önce kaçarak, Bursa'daki bir akrabasının yanına geldi. Poliste yankesicilik suçundan 9 kaydı bulunan Elduran, önceki gün saat 21.30 sıralarında Osmangazi İlçesi'nde bir alışveriş merkezi önünde ismi açıklanmayan bir avukatın çantasını alarak kaçtı.

Reklam
Reklam

Avukatın ve vatandaşların peşine düştüğü Kıymet Elduran'a yolun karşısına geçerken, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Kazada Kıymet Erduran olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay sonrası polis, otomobil sürücüsünü gözaltına alırken, Kıymet Elduran'ın cesedi, morga kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz