Küçük yarışmacıya polis şefkati

Kozan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen maraton koşusuna ayağındaki terlikle katılan minik...

Kozan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen maraton koşusuna ayağındaki terlikle katılan minik koşucuya polis sahip çıktı. Polis, bir ayakkabı mağazasına götürdüğü çocuğa spor ayakkabısı alarak koşuya katılmasını sağladı.
Kozan'da Kurtuluş Turnuvaları kapsamında “7’den 70’e Kurtuluş Maratonu” düzenlendi. Maraton başlamadan yol trafik akışını sağlaya trafik polislerinden Gökhan Çolaker, yarışmaya katılan Mücahit Atasoy isimli yarışmacıyı ayağında terlikle görünce dayanamadı. Küçük Mücahit'i polis aracına bindirerek bir ayakkabı mağazasına götürdü. Çolaker, Mücahit'e spor ayakkabı alarak ayağına giydirdi.
Küçük Mücahit yarış yerine geldiğinde sevinçten ağlayacak gibi oldu. Polis amcalarına teşekkür eden Mücahit, "Yıllar sonra bir spor ayakkabım oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz