Küçükbalıklı, imar uygulamasıyla okul, cami ve park alanı kazandı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı Mahallesi’nde imar uygulamalarıyla elde edilen 25 dönümlük...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı Mahallesi’nde imar uygulamalarıyla elde edilen 25 dönümlük araziyi; okul, cami, yeşil alan ve parka dönüştürerek bölgenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.
Osmangazi Belediyesi, çarpık ve yoğun yapılaşmanın olduğu mahallelerde sürdürdüğü sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor.
Özellikle demiryolu altında kalan mahallelerdeki sıkışmayı kamulaştırma ve imar uygulamalarıyla aşan belediye, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için okul, park ve sosyal donatı alanlarıyla mahalleleri rahatlatıyor. Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı Mahallesi’nde devam eden imar yolu, park, çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmalarını denetledi.
Başkan yardımcıları, ilgili birim amirleri ve mahalle muhtarı ile yatırımların sürdüğü bölgelerde incelemelerde bulunan Dündar, Osmangazi’nin yatırımlarla her geçen gün daha modern bir yapıya kavuştuğunu söyledi.
Küçükbalıklı Mahallesi’nde imar uygulamalarıyla elde edilen 25 dönümlük araziyi okul, cami, yeşil alan ve parka dönüştürerek bölgenin çehresini değiştirdiklerini anlatan Dündar, şunları kaydetti: "Küçükbalıklı Mahallesi’nde vatandaşlarımızın kullanımı için parklar yaptık. Yeni bir park daha yapıyoruz. Burada kamulaştırmalar var. Onları da yapınca geniş bir parkı daha mahallemize kazandıracağız. Bölgede imar yolları açtık. İmar uygulamalarıyla elde edilen alanlarda ilköğretim okulu ve bir de kız meslek lisesi inşa ediliyor. Cami, park ve sosyal yaşam alanlarıyla bölgenin çehresini değiştiriyoruz. Burada modern şehircilik uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Açtığımız imar yollarına stabilize malzeme döküldü. Altyapı geçtikten sonra bu yollar asfaltlanacak. Vatandaşlarımıza rahat yaşayacakları nefes alabilecekleri mekânlar oluşturuyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz