Küçükçekmece Bilgi Evleri’nde Gelecek Planlama Çalıştayı Yapıldı

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri yöneticileri ve öğretmenleri düzenlenen ‘Gelecek...

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri yöneticileri ve öğretmenleri düzenlenen ‘Gelecek Planlama Çalıştayı’nda bir araya geldi.

Bilgi Evleri’nin gelecekte daha iyi hizmet vermesi ve yepyeni bir vizyonla eğitime katkı sağlamaya devam etmesi amacıyla düzenlenen “Gelecek Planlama Çalıştayı”nın kapanış programına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, Bilgi Evleri Eğitim Şefi Nadir Çomak, yöneticiler ve öğretmenler katıldı.

Reklam
Reklam

Gelecek Planlama çalıştayında, yöneticiler ve öğretmenler üç gün boyunca Bilgi Evleri’ndeki çalışma sistemini gözden geçirerek, yeni vizyon projeler üzerinde çalıştı. Kapanış programında ise, çalıştaydan çıkan sonuç değerlendirildi.

“KONSEPT PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Eğitim Şefi Nadir Çomak programda yaptığı konuşmada, merkeze erdemler ve değerlerin yerleştirileceği bir eğitim sistemi hedeflediklerini ifade ederek, “Bizler, çocukların sorunlarının farkına varılacağı, zararlı davranışlarını takip eden, aileleriyle iletişim halinde olan bir eğitim koçluğu hedefliyoruz. Konsept projelerle gönüllülük ve adanmışlıkla çalışacağız. İlçemizdeki tüm okullarda 100 bin öğrenci ve 200 bin veliye dokunabilecek projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Mezun öğrencilerimize de ulaşarak, onları da takibimize alacağız. Eylül ayından Haziran’a kadar bir eğitim dönemi boyunca, pek çok projeyle Bilgi Evleri’ni markalaştırmak öncelikli hedefimiz olacaktır” dedi.

Programda, Bilgi Evleri’nde uygulanması planlanan ‘Değerler’ isimli eğitim sistemi hakkında da protokol üyelerine bilgi verildi. İlçede bulunan tüm Bilgi Evleri’nde marka tasarımı üzerine çalışmalar yapacaklarını ifade eden Nadir Çomak, kendilerine verdikleri destekten dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞİMİZ”

Bilgi Evleri yöneticilerinden gelecek planlarını ve yeni vizyonlarını dinleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da Bilgi Evleri’nin 50 binli öğrenci sayısının konuşulduğu bir kurum olduğunu ifade ederek, samimiyet, iyi niyet ve fedakarlıkla emek veren tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Başkan Yeniay, “Bizlerin yetiştirdiğimiz varlıklar, çocuklarımız. Her biri çok anlamlı. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onlarla ilgili yaptığımız her şeyi aslında kendimiz için yapmış oluyoruz. İş anlayışımızda ‘mış’ gibi yapmak yok. Son nefesimize kadar işin gerekliliğini yapmalıyız. Bu kapsamda bu çalıştaydan ortaya çıkan sonuçlar, önemli stratejiler oluşturacak. Çalıştay sonucu, kişisel bazda beklentiler, çalışma ortamımızdaki aksaklıkların giderilmesi açısından bir dizi eylem planını getiriyor. Bundan sonraki süreçte farklı yol haritaları çizilecek. Gelen verileri harmanlayarak, yol haritası çıkaracağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: