Küçükçekmece'de kundaklama

İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de 2 kamyonet kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Yanan araçlara başta mahalle sakinleri olmak üzere kısa sürede olay yerine ulaşan Sefaköy İtfaiyesi ekipleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre olay Kanarya Mahallesi, Turna Caddesi, Penguen Sokak içerisinde saat 00.45 sıralarında meydana geldi. Sokakta park halinde bulunan 34 EF 6708 ve 34 VH 2876 plakalı 2 kamyonet, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Yanan araçlara müdahale mahalle sakinleri ve kısa sürede olay yerine ulaşan Sefaköy İtfaiyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yangının söndürülmesinin ardından olaya tepki gösteren vatandaşlar, "Bu şekilde vatandaşların malına zarar verenleri idam etmek lazım. Buradaki garibanın hiçbir günahı yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bazı vatandaşlar ise kundaklama olayının PKK sempatizanları tarafından yapıldığını iddia etti. Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Turna Caddesi üzerinde uygulama yaptı. Şüpheli görülen şahısları ve otomobilleri tek tek durduran polis ekipleri, üst araması yaptı. Bir midibüste boş benzin bidonlarının çıkması üzerine, aracın içini ve şahısları detaylı bir şekilde arayan polis ekipleri, şahıslar üzerinde suç unsuruna
rastlamadı. Bu arada kontrollerin aralıksız olarak sürdürüleceği bildirildi.