Küçükçekmece'deki Trafik Kazası

İZMİR (A.A) - İstanbul Küçükçekmece'de dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Sinan Aras (27) için İzmir Büyükşehir

İZMİR (A.A) - İstanbul Küçükçekmece'de dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Sinan Aras (27) için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde tören düzenlendi.

Çiğli Kültür Merkezi'ndeki törene, Aras'ın 10 aydır evli olduğu öğrenilen eşi Selda Aras, babası Hakkı ve annesi Selviye Aras'ın yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ile meslektaşları katıldı.

Sinan Aras'ın cenazesi, kültür merkezinde kılınan cenaze namazın ardından Işıkkent Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Küçükçekmece'de, E-5 karayolu Florya Kız Öğrenci Yurdu önünde dün meydana gelen kazada, yunus ekipleri bünyesinde görev yapan polis memuru Sinan Aras'ın kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan metrobüs bariyerlerine çarpmış, ağır yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sinan Aras, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

İzmir Karşıyaka doğumlu olan ve polislik mesleğine 2009 yılında İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan Sinan Aras, mart ayından bu yana Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde görev yapıyordu.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz