Küçükçekmece'deki Yangın

İstanbul Küçükçekmece'de çıkan yangında hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ü, Mardin'in Nusaybin ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul Küçükçekmece'de çıkan yangında hayatını kaybeden 6 kişiden 3'ü, Mardin'in Nusaybin ilçesinde toprağa verildi.

Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında hayatını kaybeden Elif Erten (20) ile 7 aylık kızı Nisanur Erten ve yeğeni Fatmagül Erten'in (5) cenazeleri, Nusaybin'deki Yeni Mohris Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Erten ailesi, yakınları, Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan ve vatandaşların katıldığı törende, cenazelerin toprağa verilmesinin ardından dua okundu.

Reklam
Reklam

Defin sırasında Elif Erten'in eşi Lokman Erten ile Fatmagül Erten'in babası İdris Erten yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.

Baba İdris Erten AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının ismini ninesi Fatma ve annesi Gülcan'ın ortak isminden Fatmagül olarak koyduklarını söyledi. Bu olayla büyük bir acı yaşadıklarını ifade eden Erten, acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Küçükçekmece'de Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Çaylakkuşu Sokak'taki 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında dumandan zehirlenen Elif Erten (20) ile kızı 7 aylık Nisanur Erten ve yeğeni Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ile Hilal Bahçi hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Arif Altunkaynak / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz