Küçükçiftlik Park'ta "yeniyıl" bir başka

Yeni yıla sayılı günler kala organizatörler önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Türk Rock müziğinin sevilen isimleri Athena ve Duman yıllar sonra Küçükçiftlik Park'ta aynı sahnede yer alıyor

Yılın tek alternatif eğlencesi Casio G-SHOCK ana sponsorluğunda düzenleniyor. Bu önemli ve eğlenceli etkinlik Küçükçiftlik Park'ın 7500 kişilik dev çadırında gerçekleşecek.

AÇIK HAVADA SALON SICAKLIĞI
Avrupa'dan özel olarak getirtilen çadırda gerçekleşecek organizasyonda son teknoloji ısıtma sistemleri mevcut 31 Aralık'ta salon sıcaklığında ama açık hava konseri ferahlığında bir gece Athena ve Duman hayranlarını bekliyor.

Saat 21:00'de Öztürk'ün sahneye çıkmasıyla başlayacak eğlence dolu gecede, saat 22.30'da Duman sahne alacak ve saat 00.45'te sahne alacak Athena'nın şarkılarıyla sabah 04:00'e kadar eğlence devam edecek. VIP bileti almış olan seyircilerin bulunduğu alanda standlar yer alacak. Standlar 4 kişilik. Stand başına 1 şişe Premium votka enerji, meyve suyu ve çerez bulunmaktadır. Sınırsız yerli içki servisi gece sonuna kadar devam edecektir.