Küçükköy Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Altın Yağmuru

6-7 ve 8. sınıf öğrencilerinin sınıf seviyelerini yükseltme ve SBS’ye hazırlık amacıyla etüt süresince yapılan...

6-7 ve 8. sınıf öğrencilerinin sınıf seviyelerini yükseltme ve SBS’ye hazırlık amacıyla etüt süresince yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın ve başarı belgeleri dağıttı.

Önceki gün, Küçükköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete sokulan Sarımsaklı AVM’de gerçekleşen ödül töreninde, başarılı öğrenciler; 5.sınıflarda Eyüp Baran Işık, Mehmet A. Karabulut, Salihcan Uzun, Ahmet Murat Ermiş, Serhat Geçiner; 6 sınıflarda Sena Tuğba Kızılcık, Nil Doğan, Turgut Durusoy, İrem Doğan, Şimal Onayce, 7. sınıflarda; Furkan Kısmet, Serhat Işık, Melisa Albayrak, Devrim Kanap, Bensu Karaman, 8. sınıflarda; Zeliha Albayrak, Buket Çayırlı, Berk Çayırlı, Ömer Akbal ve Ahmet Işık adlı öğrencilere ödüllerini; Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Toka, Belediye Meclis Üyeleri Tafil Göksu, Murat Akıner, Mehmet Atılgan, Mecit Ataklı İlköğretim Okulu Müdürü Rauf Gürleyük ve Necmi Komili İlköğretim Okulu Müdürü Hamiyet Saltık verdi. Küçükköy Belediyesi Öğrenci ve Aile Danışmanlığınca organize edilen törende; öğrencilerin resim yeteneklerini de sergiledikleri gözlendi.

Reklam
Reklam

Küçükköy Belediyesi Eğitim ve Kültür Koordinatörü emekli öğretmen Yusuf Navruz, yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mesut Ergin’in; ‘Bir yıllık varlık istersen buğday, on yıllık varlık istersen ağaç, yüz yıllık varlık istersen Eğitim’ sözünü hatırlatarak, Ergin’e beldedeki başta eğitim olmak üzere kültür ve sanat alanlarında yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Törende konuşan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ise, Belediye öncülüğünde 3 yıl önce açılan Etüt Merkezi’nin bu süreçte her geçen yıl başarı çıtasını hızla arttırdığını kaydederek, “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar,emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: