Küçükköy Belediyesi’nden Etüt Çalışmalarının Süreceği Müjdesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, Necmi Komili İlköğretim Okulunu ziyaret...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin, Necmi Komili İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Eğitim ve Öğretime gösterdiği özen ve beldesindeki okullarla, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksikliklerini tamamlamak için verdiği çabayla dikkatleri üzerinde çeken Küçükköy’ün genç Belediye Başkanı Mesut Ergin, gerçekleştirdiği ziyaretle okulda bir dizi incelemelerde bulundu. Necmi Komili İlköğretim Okulu Müdiresi Hamiyet Saltık’tan okulun eksiklikleriyle ilgili bilgiler alan Ergin, okulun bünyesindeki öğrencilerin derslerine daha çok çalışıp, başarılı olmaları için düzenlenen etüt çalışmalarının her yıl olduğu gibi bu yılda süreceğinin müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Ergin; Küçükköy Belediyesi öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkılarıyla belde genelindeki okullarda açılan etüt çalışmalarının, çeşitli nedenlerle derslerinde başarısız durumdaki öğrencilere başarılı olmayı beraberinde getirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mesut Ergin, Necmi Komili İlköğretim Okulunda yaptığı incelemelerde Okul Müdürü Hamiyet Saltık’tan okuldaki eksikliklerin tespit edilmesini isteyerek, söz konusu eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: