Küçükköy Belediyesi’nin Ücretsiz Yoga Kursları 3. Yılında

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi tarafından 3 yıldan bu ücretsiz olarak verilen Yoga Kursları...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi tarafından 3 yıldan bu ücretsiz olarak verilen Yoga Kursları tüm hızıyla sürüyor.

Küçükköy Belediyesine ait olan 3 nolu büfenin arka kısmında bulunan alanda pazar günleri sabah saat 08.00’de başlayan kurslara belde halkının yanı sıra turistlerinde yoğun ilgi gösterdiği gözleniyor. Ayvalık Yoga Akademisi Eğitmeni Hüsnü Ünver tarafından verilen yoga eğitimlerine her yaştan vatandaşların katılabilirken; beden kontrolünün yanı sıra, zihin ve ruh dengelerini kontrol altında tutarak hayata pozitif bakılmasını sağlayan çalışmalar, ‘Doğru Nefes, Doğru Yaşam’ sloganıyla yürütülüyor.

Reklam
Reklam

Yaz döneminde başlayan kursların önceki günkü ilk etabının yoğun ilgi görmesi Yoga Eğitmeni Hüsnü Ünver tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, yapılan yoga çalışmaları hakkında muhabirimize konuşan Ünver, “İnsan bedeni üç ana unsurdan oluşmaktadır. Maddi Beden, Zihin ve Ruhumuzdur. Beden kontrolünün yanı sıra ruh ve zihni doğru yönetmek gerekmektedir. Yoga sosyal alanda insanların kendileri ile barışık yaşayarak, birbirlerini sevmesini sağlayan önemli bir meditasyondur. Yoga yapan kişiler kin ve nefretten uzaklaşırlar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: