Küçükköy, Sakarya’yı Ağırlamaya Hazırlanıyor

Balıkesir Süper Amatör Liginin iki Ayvalık temsilcisi Küçükköy Belediyespor ile Sakarya Spor’un bu hafta Küçükköy...

Balıkesir Süper Amatör Liginin iki Ayvalık temsilcisi Küçükköy Belediyespor ile Sakarya Spor’un bu hafta Küçükköy Tafil Türkan Stadında yapacakları mücadele sporseverlerce ‘erken derbi’ olarak nitelendirilirken, her iki takımında Pazar günü yapılacak karşılaşmaya oldukça sıkı hazırlandıkları gözleniyor.

Ligde şampiyonluk için mücadele eden Küçükköy Belediyespor çalışmalarını Teknik Direktör Ersan Bahar ve yardımcısı Sait Kalay’ın nezaretinde sürdürürken, antrenmanlarda sarı-kırmızılı futbolcuların oldukça hırslı oldukları ise dikkatlerden kaçmıyor. Pazar günü kendi sahasında ağırlayacakları Sakaryaspor karşılaşması öncesinde görüşlerini aldığımız Küçükköy Belediyespor Teknik Direktörü Ersan Bahar, bu haftaki rakipleri Sakaryaspor’un iyi futbol oynadığını ama kendilerinin de lig sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi arzuladıklarını belirterek, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Ersan Bahar yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor’un ligde aldığı sonuçlar belli. Gerçekten iyi bir takım. Mücadeleci ve koşan bir ekip ama bizimde amacımız şampiyonluk ve lig sonundaki hedefimize ulaşabilmek için mücadele ediyoruz. Geçen hafta Edremit Belediyespor’u elimizden kaçırdık. Gol pozisyonlarını üreten bizdik ancak golleri atanlar onlar oldu. Bu yüzden de şanssız bir haftayı geride bıraktık. Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Bu hafta her şeyimizi ortaya koyup, kendi sahamızda ağırlayacağımız grubumuzun güçlü takımlarından Sakaryaspor’u mağlup etmek istiyoruz” dedi.

TAKIMDA SAKAT OYUNCU YOK

Küçükköy Belediyespor Yardımcı antrenörü Sait Kalay ise, 2 önemli futbolcularının cezalı olmasına karşın, takımda sakatlığı süren oyuncunun bulunmadığını belirterek, “Sporcularımızın antrenmanlarda gösterdiği performanstan memnunuz. Bu hafta amacımız 3 puanı hanemize yazdırıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: