Küçükköy’de 10 Kasım Töreni

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 74. yılı derin bir...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 74. yılı derin bir hüzünle gerçekleşti.

Sabah saatlerinde beldenin Sarımsaklı mevkiinde bulunan Atatürk anıtının önünde toplanan belde protokolü ve halk anıta Atatürk ve silah arkadaşları için çelenkler sundu. Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin öncülüğünde saat 08.40’da; beldede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partilerin belde teşkilatlarının yanı sıra Küçükköy Belediye Başkanlığı çelenkleri anıta sunuldu.

Reklam
Reklam

2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının bir ağızdan söylenmesinin ardından, çelenk töreni sona erdi. Törende; Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner, Sarımsaklı Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Serkan Akgün’ün yanı sıra törene katılanların hüzünlü halleri dikkatlerden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: