Küçükkuyu Belediye Başkanı Balkan’a Güvenoyu

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, 4 yıllık icraatları ve yeni hayata...

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, 4 yıllık icraatları ve yeni hayata geçireceği projeler hakkında Küçükkuyuluları bilgilendirdi. Toplantıya katılan vatandaşlar Balkan’a alkışlarıyla destek verdiler.

Belediye Binasının önünde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına yaklaşık bin kişi katıldı. 4 Yıl içinde yapılan ve proje halinde olan yeni yatırımlar slayt halinde izlenirken Balkan’da üzerine konuşup tek tek bilgi verdi. Birim amirlerinin hepsinin katıldığı açıkhava toplantısında vatandaşların kağıtlara yazıp bildirdiği talepleri ve şikayetleri Balkan tarafından değerlendirilip çözümü için birim amirlerine direktif verildi.

Reklam
Reklam

Balkan, “Çıktığımız yolun uzun ince bir yol olduğunun farkında olduğumuzu, ancak, Küçükkuyu’ ya hizmette kararlı olduğumuzu ve mutlaka başarılı olacağımızı da, sizlere söylemiştim. Nitekim göreve geldiğim andan itibaren , emin adımlarla bu yolda yürüdüğümüzü ve projelerimizi birer birer hayata geçirmeye başladığımızı sizlere, rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca, bu çalışmalarımızda bizim en büyük güvencemiz, bizi bu göreve getiren Küçükkuyu halkının olduğunun da farkındayız. Sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmadık çıkarmayacağız da. Bu güzel beldemizi elbirliğiyle, gönül birliğiyle, birlik ve beraberlik içinde huzur ve güven ortamında kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: