Küçükler, Çalışma Ofisini Mahallebaşı'na Taşıyacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, terör olayları sonrasında yürüyüşlerle gündeme gelen Mahallebaşı semtine başkanlık...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, terör olayları sonrasında yürüyüşlerle gündeme gelen Mahallebaşı semtine başkanlık çalışma ofisini kuracağını açıkladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Mahallebaşı semtine hizmet ofise açacak. Mahallebaşı ve Gülahmet Caddesi esnafı Derneği'nde (MAGESDER) semt sakinleriyle bir araya gelen Ahmet Küçükler, şehrin doğusuyla batısının hizmet anlamında bütünleştirileceğini söyledi. Küçükler, bu amaçla çalışma ofisini Mahallebaşı'na taşıyacağını ifade etti. Yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan Süt Ürünleri Çarşısı'nın üst katında çalışma ofisini taşıyacağını dile getiren Ahmet Küçükler, "Haftanın belirli günleri aranızda olacağım. Bunun için de çalışma ofisimi sizlerle beraber olmak için Mahallebaşı'na taşıma kararı aldım. Belediye hizmetlerinin eşit ve adil götürülmesi amacıyla şehrin doğusuyla batısı arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldıracağız." dedi.

Reklam
Reklam

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MAHALLEBAŞI MODERNLEŞECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile Mahallebaşı ve Veyisefendi mahallelerinde kentsel dönüşümü başlatacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, "Mahallebaşı ve Veyisefendi mahallelerini modern bir görünüme kavuşturacağız. Şehitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümün ardından Mahallebaşı ve Veyisefendi'yi mimari olarak görsel zenginliğe kavuşturacağız. Arkadaşlarımız bunun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Biz buraya bir şeyleri götürmeye değil, bir şeyler kazandırmaya geldik." diye konuştu. Küçükler, Semt Garajı'nın ise kaldırılmayacağına dikkat çekti.

"ETLE KEMİK GİBİYİZ"

Mahallebaşı'nın isminin sık sık terör olayları sonrasında yapılan gösteri yürüyüşleri ve provokasyonlarla gündeme geldiğine de dikkat çeken Küçükler, "Bizler etle tırnak gibiyiz. Kim, kimin üzerine yürüyor, neden yürüyor anlamak çok zor. Türküyle, Kürdüyle milli ve manevi bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bölücülük yapıp kardeşi kardeşi düşürmek isteyenleri ise Allah'a havale ediyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Küçükler, ayrıca yeni şehirler arası otobüs terminalinin inşaatının tamamlandığını da hatırlatarak, "Yeni terminalimiz bu ayın sonunda hizmete girecek." dedi.

Başkan Küçükler daha sonra esnafı ziyaretinde bulunduktan sonra bir kahvehanede vatandaşlarla oturup çay eşliğinde sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: