Küçükler: ERTANSA'ya Yönelik Iddialar Mesnetsiz Ve Tamamen Hayal Mahsulü

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ""ERTANSA’ya bağlı ticari teşekküllerimizin hiçbirisinden kişi, kurum ya da...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ""ERTANSA’ya bağlı ticari teşekküllerimizin hiçbirisinden kişi, kurum ya da kuruluşa kanuna aykırı herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Yöneltilen iddialar, mesnetsiz ve tamamen hayal mahsulüdür." dedi.

Küçükler, MHP İl Başkanı Zekai Kaya'nın, tanzim satış mağazası ERTANSA ile ilgili yolsuzluk iddialarına yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Küçükler, iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Belediye ve bağlı şirketlerin hiçbir kurum ya da kuruluşa kanunsuz ödeme yapılmadığını ifade eden Küçükler, "ERTANSA, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir şirket olarak her türlü denetime açık yapısı ve şeffaflık ilkesine uygun yönetim anlayışıyla hep dikkat çekmiştir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

ERTANSA'yı uzunca bir zaman sadece isimden ibaret, çalışanlarının ücretini ödeyemeyen ve faaliyet alanı ise yok denecek kadar az olan bu şirketi bulunduğu noktadan alarak yepyeni bir vizyon kazandırdıklarını savunan Küçükler, açıklamasında, "ERTANSA’ya bağlı ticari teşekküllerimizin hiçbirisinden kişi, kurum ya da kuruluşa kanuna aykırı herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Yöneltilen iddialar, mesnetsiz ve tamamen hayal mahsulüdür. Buna rağmen elinde belge olan var ise, şahsıma ulaştırılması halinde gereğini bizzat kendimin yapacağını özellikle ifade etmek istiyorum. İddialarını ispat edemeyenler ise, kamuoyu nazarında müfteri durumuna düşeceklerdir. Kaldı ki, ileri sürülen iddialarla ilgili olarak yasal yollara da başvurulmuştur." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: