Küçüklerden Büyük Müzik Şöleni

Çorlu’da faaliyet gösteren Karanfil Müzik Evi'nin küçük öğrencileri önceki gün yapmış oldukları yıl sonu gösterileri...

Çorlu’da faaliyet gösteren Karanfil Müzik Evi'nin küçük öğrencileri önceki gün yapmış oldukları yıl sonu gösterileri ile davetlilere güzel bir müzik şöleni yaşattı.

Karanfil Müzik Evi'nde bir yıl boyunca müzik aleti çalma konusunda eğitim alan öğrenciler önceki gün Çorlu’da bir alışveriş merkezinde yıl sonu gösterilerini sundu. Yıl sonu gösterisinde keman, gitar ve piyano gibi müzik aletlerini çalan küçük öğrenciler davetlilerden büyük alkış topladı.

Yaşlarının küçük olmasına rağmen öğrenciler yıl sonu gösterilerinde güzel bir performans sergiledi. Ellerindeki müzik aleti ile sahneye çıkan öğrencilerin ayrıca çok heyecanlı olduğu da gözlendi. Öğrenciler kadar heyecanlı olan bir diğer kişiler ise aileler oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: