Küçükmenderes Sulama Birliği, Üye Kaydına Ağırlık Verecek

Ödemiş ve çevresinde kurulan Küçük Menderes Sulama Birliği yönetim kurulu toplantısı önceki akşam birlik merkezi...

Ödemiş ve çevresinde kurulan Küçük Menderes Sulama Birliği yönetim kurulu toplantısı önceki akşam birlik merkezi olan DSİ şantiyesinde yapıldı.

Özay Kaptan başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri Aydan Davran Güler, Talat Ünsal, Bülent Eker ve Erşan Köseoğlu katıldı. Toplantıda Başkan Özay Kaptan, yönetim kurulu üyelerine sulama kanalları inşaatının son durumuyla ilgili bilgiler vererek, 2013 sulama dönemindeki sulama faaliyetiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Sulama faaliyeti başlamadan birliğe çiftçi üye kaydının artmasının gerekliliğine vurgu yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, üye kaydının artması ve hızlanması için görev ve bölge paylaşımında bulundular. Toplantıda toplulaştırma görüşmeleri de ele alındı.

Reklam
Reklam

Yönetim olarak uyum içerisinde sulama faaliyetlerine hazırlandıklarını kaydeden Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Kaptan, “2013 içerisinde bin hektarlık alanda başlayacak sulama öncesi yönetim olarak hem üzerimize düşenlerin hazırlığını yapıyoruz, hem de üye sayısını bir an evvel artırmak istiyoruz. Önceliğimiz üyelerin artması. Çünkü sulama başladıktan sonra tüm enerjimizi sulama faaliyetlerinin kontrolüne ayırmak istiyoruz. Şu anda sulama kanallarında denemeler yapılıyor. Yüklenici firma da bin hektarlık bölümü kullanıma hazır hale getirmek üzere. Öncelikle bu alanda sulama yapılacak olması bizim için de iyi bir deneyim olacak. Yönetimimizle sulama öncesi üye kaydı faaliyetlerine ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz