Kucur'u Arama Çalışmaları Sona Erdi

Yalvaç ilçesinde, arabasıyla dereye düşen ve bir haftadan beri aranan Mustafa Kucur, bulunamadı. Arama...

Yalvaç ilçesinde, arabasıyla dereye düşen ve bir haftadan beri aranan Mustafa Kucur, bulunamadı. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Kaza, Yalvaç'ın Sücüllü beldesinde 6 Nisan akşamı saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Uluçay deresine aracı ile düşen ve kaybolan 48 yaşındaki Mustafa Kucur'u arama çalışmalarına son verildi. Isparta ve Afyon AFAD ekiplerinin yanı sıra Antalya Emniyet Müdürlüğü deniz polisinin de katıldığı arama çalışmaları kazanın meydana geldiği noktadan Eğirdir Gölüne kadar sürdürüldü.

Reklam
Reklam

Geçen Salı günü Mustafa Kucur'a ait olduğu belirlenen bir erkek montu bulunmuştu. Cuma günü aynı noktada 200 TL bulundu. Kucur'un olay günü beraber olduğu arkadaşları üzerinde bulunan montun bulunduğunu doğruladılar. Bulunan paranın muhtemelen montun cebinde olduğu ve suyun akıntısı ile üzerinden sıyrılan montun suyun durağanlaştığı noktada kaldığı bildirildi.

SU KESİLİNCEYE KADAR BULMAK İMKANSIZ

Eriyen karlardan oluşan suların biriktiği Sücüllü göletinden taşan suların yaz aylarına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Su kesilmedikçe cesedin bulunmasının imkansız olduğu ifade edildi.

Aynı gün Zonguldak Çaycuma'da köprünün çökmesi sonucu çaya düşen minibüste bulunan 15 kişiden 6'sının cenazesi bulunabilmişti. Kayıp 9 kişinin aranılmasına devam edilirken son olarak Cumartesi günü 40 yaşındaki Veli Kaya'nın cenazesi suların çekilmesi ile oluşan adacıkta bulunmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: