Kudaka 2013 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs - Haziran Dönemi Sonuçları Açıklandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nca 2013 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi sonuçları açıklandı.2013 Yılı Teknik...

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nca 2013 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi sonuçları açıklandı.

2013 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs - Haziran Dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. Mayıs-Haziran döneminde 14’ü Erzurum’dan, 9’u Erzincan’dan ve 1’i Bayburt’tan olmak üzere toplam 24 başvuru yapıldı.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri sonucunda 24 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi.

Reklam
Reklam

BAŞARILI BULUNAN 12 PROJE

Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 12 proje şöyle; Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Genç Girişimciler Yeni Esnaf Adayları Projesi; Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Arge ve İnovasyon Projesi Hazırlama Teknikleri Projesi; Dost-El Derneği Mesleki Tanıtım Eğitimi Projesi; Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kurumlar Arası İletişim Köprüsü Projesi; Erzincan Genç İşadamları Derneği Kobi Danışmanlık Masası; Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ar-Ge Ekiplerine Proje Döngü Eğitimi; Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Erzurum'da Manda Yetiştiriciliği Ve Afyon Kaymağı Üretimi Eğitimi Projesi; Erzurum Girişimci İşadamları Derneği Sektör Okulu Projesi; Pasinler Mesleki Ve Teknik Eğitim Merkezi Pasinler Metem İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi; Üzümlü Esnaf Sanatkarlar Ve Şoförler Odası Genç Girişimciler Projesi; Üzümlü Kaymakamlığı Kurumsal Kalite Yönetimi Yapılandırma Projesi ve Oltu Girişimci İşadamları Derneği Kobiler Bilinçleniyor Projesi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: