Küfrettim sesimi televizyonda duydum

Mehmet Ali Erbil, yıllar önce yaşadığı "canlı yayında küfür" skandalının perde arkasını anlattı.

"Haydi el Bizimle Ol" programına katılan Mehmet Ali Erbil, yıllar önce yaşadığı "canlı yayında küfür" skandalının perde arkasını anlattı. Erbil, yaka mikrofonunun azizliğine uğradığı o olay yüzünden izleyiciye ciddi bir tazminat ödediğini söyledi
Kaza kuliste yaşandı."Çarkıfelek"in yayını sırasında, verilen büyük ödülleri alabilmek için yalvarmak adet haline gelmişti o dönem... O gün de bir kadın telefonla bağlanmış, arabayı istiyordu. "Ne olur Mehmet Ali Bey, oğlum da yeni ehliyet aldı" diyor, yalvardıkça yalvarıyordu. Kadın yarışmaya devam ederken ben kulise geçtim ve kaza işte orada yaşandı.
Arabayla birlikte ev aldıKuliste yayını izlerken, hâlâ "Oğluma araba istiyorum" diye yalvaran kadına "Oğluna da..." diye küfrettim, hemen ardından sesimi televizyondan duydum. Şok oldum, "anaaa" dedim, onu da duydum! Yapacak bir şey kalmamıştı. Yayına dönüp pişkince "Telsizle programımızın arasına girip küfretmişler. Protesto ediyorum" deyip yayını bitirdim. Ama o kadınla mahkemelik olduk. Tazminata mahkum edildim. Kadına arabayı hediye ettik, üstüne de ev verdik.

Reklam
Reklam

Biz hiç ayrılmadık

Nehir Erdoğan, önceki akşam Bebek'de bir mekandan ele ele çıkarak aynı otomobile bindi. Yönetmen Mustafa Altıoklar ve oyuncu sevgilisi Nehir Erdoğan, önceki akşam Bebek'de bir mekandan ele ele çıkarak aynı otomobile bindi.
Altıoklar, "Ne zaman barıştınız" sorusuna, "Biz hiç ayrılmadık ki. Bu ayrılık haberleri sadece medyada çıkan haberler" yanıtını verdi.

Yılmaz Abi ne iş verirse yaparım

Komedi dünyasının yeni yüzlerinden Ersin Korkut, kuzeni Yılmaz Erdoğan'ın izinden gidiyor. Onun olmadığı bir projede yer alamayacağını söyleyen Korkut, "Yılmaz Abi benim hocamdır, patronumdur. Benim ailemdir. Yılmaz Erdoğan'sız bir Ersin düşünemiyorum, böyle bir fikir aklımdan hiç geçmedi. Zaten daha yolun çok başındayım. Yılmaz Abi ne iş verirse onu yaparım" diyor.

Ünlü olacağımı biliyordum

"Kısa Devre"ye konuk olan Nil Karaibrahimgil'den ilginç açıklama. Pelin Batu, Harun Tekin ve Cem Mumcu'nun sunduğu "Kısa Devre"ye konuk olan Nil Karaibrahimgil, Harun Tekin'in ilk zamanlarda sahne tecrübesi olmamasına karşın iyi performans gösterdiğini söylemesi şöyle konuştu: "Ben galiba çocukluktan itibaren biliyordum. Ben bayağı biliyordum, ünlü olacağımı, şarkı söyleyeceğimi, sahnede olacağımı."

Reklam
Reklam

Henüz Hülya'ya söylemedik

Feraye Tanyolaç, önceki akşam sevgilisi Kaya Çilingiroğlu ile bir davete katıldı. İki aylık hamile olmasına rağmen formunu koruduğu fark edilen Tanyolaç, bebeğin cinsiyetini henüz bilmediklerini söyledi. Çift, basın mensuplarının "İkinci bebek müjdesini Hülya Avşar'a ne zaman verdiniz?" sorusuna ise "Henüz kendisine haber vermedik, ama en yakın zamanda söyleyeceğiz. Eminim o da çok mutlu olacaktır" diye yanıt verdi.
Yolda görsem selam vermem

"Yüz Yüze"ye konuk olan Asena, İbrahim Tatlıses'le ilgili sert açıklamalarda bulundu: Önceki gün "Yüz Yüze"ye konuk olan Asena, İbrahim Tatlıses'le ilgili sert açıklamalarda bulundu: "İbrahim Tatlıses'ten sonra zor günler yaşadım. Artık yolda görsem yüzüne bile bakmam. Kendisini geçmişte severdim ama şimdi sadece ileriye bakıyorum. Ben o konuyu kapatalı altı sene oldu, mahkemesi hâlâ devam ediyor."

'A.R.O.G'u tam 1200 kez izledim

Cem Yılmaz, 5 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni filmi "A.R.O.G"u 1200 kez izlediğini söyledi. Filmi normalden uzun zamanda çektiklerini anlatan komedyen, "Film için 95 gün çalıştık, ki bu süre bir sinema filmi için normal değil. Sonuçta film 120 dakikada bitiyor. Ben 'A.R.O.G'u şimdiden 1200 kez izledim" dedi.

Reklam
Reklam

Güzide'nin kızı olacak!Manken Güzide Duran bir kız bebeği annesi olacak. Geçtiğimiz Nisan ayında mimar Adnan Aksoy ile dünya evine giren Güzide Duran'ın kızı olacak. Evlendikten sonra gelen iş tekliflerini geri çevirip evinde inzivaya çekilen ünlü manken, geçtiğimiz hafta yaptığı rutin kontrolde kızı olacağını öğrendi. Bu mutlu haberi ilk önce eşi Adnan Aksoy ile paylaşan Duran, doktorunun tavsiyesine uyarak gece gezmelerine ara verdi. Adnan Aksoy'un ise önceki evliliğinden bir erkek çocuğu var.

Aslı'nın erkekte aradığı 3 şey
Kavak yellerinde Aslı'yı canlandıran Pelin Karahan nasıl bir erkek tipi seviyor? Aslı'nın kriterleri şöyle: Kavak Yelleri'nde Aslı karakteriyle şöhreti yakalayan genç oyuncu Pelin Karahan dizideki gibi inatçı ve kıskanç olduğunu söyledi.

Kalbinin şu an dolu olduğunu belirten Karahan bir erkekte aradığı kriterleri de sıraladı. Güzel oyuncu, "Ben severim sevgimi de belli ederim. Bir erkekte ilk olarak üç şeye bakarım. İlk önce dişlerine, sonra saç kesimine ve son olarak da ayakkabısına bakarım. Bu üç şey bir erkeği en iyi yansıtan unsurlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Osmantan'ın çoraplarını yıkamış

O Ebru Gündeş olabilir ama evde sevgilisinin çoraplarını yıkayan bir kadın.. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 34 yaşına bastığı gece, sevgilisi Osmantan Erkır tarafından hediye yağmuruna tutuldu. Gündeş, 'Ölümsüz Aşk' şarkısını seslendirirken başından aşağı sarı gül yaprakları döküldü!.. Osmantan Erkır'ın Gündeş'e şarkı hediye etmesini değerlendiren Bülent Ersoy, "Adam sana şarkı hediye etti, sen bir çoraplarını yıkamadın" dedi. Gündeş bu sözlere "Yıkadım, çoraplarını yıkadım" diye karşılık verdi.

Avrupa Yakası'ndan ayrılan Peker Açıkalın diziyle ilgili acı konuştu. Orada Neler Oluyor" programına katılan Peker Açıkalın Avrupa Yakası'ndaki kadro değişikliğiyle ilgili konuştu. Gaffur tiplemesiyle büyük beğeni toplayan oyuncu ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda bir çok ismin diziyle yollarını ayırmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Açıkalın, "Gülse Birsel'in fazlalıkla söz sahibi olmaya yönelik bir davranış biçimi var. Yani' kalemimi oynatırım, ona göre ha!' gibi bir tarzı var" dedi. "Diziden Hümeyra da gidince Gülse Birsel'in kalemi kırıldı" diyen oyuncu, "En büyük kayıp Hümeyra ve benim gitmemdi" dedi. Ata Demirer'in kadroya yeniden dahil edilmesiyle ilgili, "Ata, Avrupa Yakası'na dönmek zorundaydı. Çünkü Gülse Volkan'da takılı kaldı" diyen oyuncu "Ben o diziye bir daha asla geri dönmem" dedi.

Reklam
Reklam

3,5 aylık hamile olan Demet Kutluay'ın karnının artık iyice belirginleştiği fark edildi. Önceki gün İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'ndeki rektörlük binasında verilen davetin konukları arasında Demet Şener de vardı. 3,5 aylık hamile olan mankenin karnının artık iyice belirginleştiği fark edildi. Öte yandan, fiziğinin hızla değişmesine rağmen, şifon elbisesi içinde son derece zarif görünüyordu.