Küfür eden arkadaşının boğazına bıçak sapladı

Samsun'da küfürleşmeyle başlayan tartışma sonrası bir kişi, evine gelerek hakaretler eden arkadaşının boğazına bıçak sapladı.

Samsun'da küfürleşmeyle başlayan tartışma sonrası bir kişi, evine gelerek hakaretler eden arkadaşının boğazına bıçak sapladı.

Canik ilçesi Gazi Mahallesi'nde evine giden Şehmuz Ş. (31), arkadaşı Azmi B.'nin (31) bir arkadaşı ile birlikte yol kenarında alkol aldığını gördü. İddiaya göre, Azmi B.'nin yoldan geçen arkadaşı Şehmuz Ş.'ye küfürlü konuşması ve hakaretler etmesinin ardından ayrıldılar. Bir süre sonra evine giden Şehmuz Ş., yaklaşık 1 saat sonra Azmi B.'nin evine gelerek bağırması üzerine tartışma burada yeniden başladı. Arkadaşının hakaretleri karşısında mutfaktan ekmek bıçağı alarak evinin önüne inen Şehmuz Ş. ile arkadaşı arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Şehmuz Ş., arkadaşının boğazına elindeki ekmek bıçağını sapladı. Azmi B. hayatını kaybederken, arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı. Alkollü olduklarını iddia edilen iki arkadaşın aralarında daha önce bir husumet olmadığı belirtilirken, zanlı ifadesinde alkol alan arkadaşının yoldan geçerken hareketler ettiğini, eve gittiğinde tekrar gelerek hakaretlerini sürdürdüğünü, bıçağın boğuşma sırasında kazayla saplandığını savundu. Zanlı, emniyetteki sorgu sunun ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz