Küfür kavgası cinayete dönüştü

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde, küfür ettiği ve sataştığı iddiasıyla kavga ettiği üç kişi tarafından...

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde, küfür ettiği ve sataştığı iddiasıyla kavga ettiği üç kişi tarafından dövüldüğü ileri sürülen Taner Kartal (44), kaldığı otel odasında hayatını kaybetti. Polis, Kartal’ı dövdüğü iddiasıyla üç kişiyi gözaltına aldı.
Kartal, Basmane semtinde kaldığı otele, dün gece darp edilmiş halde geldi. Otel görevlilerine kavga ettiğini söyleyen Kartal, daha sonra odasına çıktı. Bir süre sonra kontrol etmeye giden görevliler, hareketsiz yattığını görünce polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibindeki doktor, Kartal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ölümü şüpheli bulan doktor, cenazeyi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Burada yapılan otopside, Taner Kartal’ın göğüs ve karın bölgelerine aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kartal’ın olay gecesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde kavga ettiği A.Ç. ve babası S.Ç. ile arkadaşları E.K.’yi gözaltına aldı. Zanlıların, polise verdikleri ifadede Kartal’ın alkollü halde yollarını keserek para istediğini, vermeyince küfrettiğini ve bir süre peşlerinden gelerek sataştığını, bunun üzerine kavga ettiklerini söylediği ileri sürüldü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz