Küfürler yağdırdı

Bakırköy D 100 Karayolu'nda meydana gelen kazada ayağı otomobiline sıkışan Hakan Buyruk kurtarma çalışmaları uzayınca itfaiyeye çattı.

Kaza saat 05.00 sıraları Bakırköy D-100 Karayolu Veliefendi yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Avcılar'da bir sünnet düğününden dönen ve D-100 Karayolu'nda Topkapı istikametine doğru ilerleyen Hakan Buyruk'un, 34 HGE 17 plakalı otomobilinin lastiği yolda bulunan demir cisim yüzünden patladı. Otomobilinin hakimiyetini kaybeden Buyruk yanyol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Yaklaşık 10 metre sürüklenerek durabilen otomobilde sıkışan Buyruk'a ilk müdahaleyi aynı düğünden başka bir otomobil ile dönen arkadaşı Başak Aksu yaptı. Arkadaşının araç içinde sıkıştığını fark eden Aksu polisten yardım istedi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi.
**KURTARMA ÇALIŞMALARI UZADI**
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri zaman geçirmeden ayağı sıkışan sürücü Buyruk'u kurtarma çalışmalarına başladı. Buyruk'un sıkışan ayağı bir türlü sıkıştığı yerden çıkartılamadı. Buyruk'u sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun uğraşlar veren itfaiye ekipleri hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. İtfaiyenin çalışmaları sırasında alkollü olduğu iddia edilen Hakan Buyruk, itfaiye erleri ile sık sık tartıştı.
**"YETER KESİN AYAĞIMI"**
Kurtarma çalışmalarının bir türlü sonlanmaması Hakan Buyruk'u çileden çıkardı. Buyruk itfaiyecilere "Yeter 3 saat oldu. Kesin ayağımı" diyerek tepki gösterdi. Buyruk, çekim yapan gazetecilere de 'itfaiye adam öldürüyor' dedi.
**İTFAİYECİLER HAKARETLERE TEPKİSİZ KALDI**
Kendisini kurtarmaya çalışanlara küfür eden Buyruk'a, itfaiye erleri hiç tepki vermedi. Yakınları itfaiye erlerine küfür eden Buyruk'un ağzını kapatmaya çalıştı. Buyruk yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonunda kurtarıldı. Hakan Buyruk, olay yerindeki ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobiline sıkışan Buyruk'u kurtarma çalışmaları sırasında arkadaşının elini bırakmayan ve Buyruk'a moral vermeye çalışan arkadaşı Başak Aksu, kazanın yoldaki bir lastik parçası nedeniyle meydana geldiğini öne sürerek, Buyruk'un yoldaki lastik parçasına çarptığını ve Buyruk'un otomobilinin önce lastiğinin patladığını daha sonra ise bariyere çarptığını söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA