KÜGİAD Başkanı Turgut Görevini Bırakıyor

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Ahmet Volkan Turgut, gelecek ay yapılacak genel kurulda görevine yeniden aday olmayacağını

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Ahmet Volkan Turgut, gelecek ay yapılacak genel kurulda görevine yeniden aday olmayacağını bildirdi.

Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, görevini 5 yıldır yürüttüğünü anımsatarak, bu süreçte herkese eşit mesafede olmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkanlığı süresince Kütahya'nın menfaatlerini hep ön planda tuttuklarını belirten Turgut, "Kütahya'yı her zaman büyük bir gururla temsil ve hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gelecek ay yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağım. Görev yaptığım süre içinde bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma destek olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: