Kügiad 'doğru'yu Arıyor

Kütahya Genç İşadamları Derneği'nin (KÜGİAD) '20 genç girişimci aranıyor' pojesinin, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından da...

Kütahya Genç İşadamları Derneği'nin (KÜGİAD) '20 genç girişimci aranıyor' pojesinin, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından da desteklendiği bildirildi.

KÜGİAD'ın '20 yeni girişimci yetiştiriyor' projesi kapsamında üniversitede bulunan öğrenci kulüp başkanları ile bir araya gelen KÜGİAD proje komisyonu, doğru insanları bulmak istiyor.

Dernek yönetimi bünyesinde kurulan proje komisyonu başkanı Naime Göker Ekim ve komisyon üyeleri Naciye Özkalkan, Nida Öztuğcu ve Ali Korkmaz’dan oluşan ekip geçtiğimiz günlerde üniversitede bulunan kulüp başkanları ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Germiyan Konağı’nda düzenlenen toplantıda konuşan KÜGİAD Başkan Yardımcısı Naime Göker Ekim, amaçlarının yeni girişimci bulmanın yanında doğru girişimcileri bulmak olduğunu söyledi.

Doğru kaynak ve kanalları kullanarak proje kapsamında 20 yeni girişimciye destek olmak istediklerini söyleyen Naime Göker Ekim, ”Derneğimizin 20.kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan ve destek noktasında başarılı bulunan KÜGİAD 20 yeni girişimci yetiştiriyor adlı projemizin çalışmalarına devam ediyoruz. Bu bağlamda doğru insanları bulmaya çalışıyoruz. Uygulamalı girişimcilik eğitimine girecek gençlerimizi belirleme noktasında bugün üniversitemizde bulunan öğrenci kulübü başkanları ile bir araya geldik. Biz 20 yeni girişimci arkadaşın öncelikle üniversiteden olmasını ve iş fikri olup ta bunu hayata hemen geçirmek isteyen gençlerden oluşmasını arzu ediyoruz. Amacımız bu çağrıya 3000 veya 5000 kişinin cevap vermesi ve sürdürülebilir olan projemizin bizden sonraki yönetimler döneminde de devam ettirilmesidir” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenci kulüp başkanları ise üniversite camiası içinde bulunan girişimci gençleri bu projeye kanalize etmek için gereken çabayı göstereceklerini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz