Kügiad'tan Başsavcı Ve Adalet Komisyonu Başkanı'na Ziyaret

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya...

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar ve Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan’ı makamlarında zilyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundular.

Delen'e, ziyaretlerde Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, Ali Korkmaz, Gökhan Karaaslan, Naciye Özkalkan, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Selim Durmaz ve Osman Baş da eşlik etti.

Başkan Mithat Delen, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, "İşimizin ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu anlayışla Kütahya’nın daha iyi noktalara taşınması için çaba gösteriyoruz. Doğduğumuz, paramızı kazandığımız Kütahya için her zaman ne yapabiliriz diye düşünen bir yapıdayız”dedi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar da, ”Hayatta başarılı olabilmek için tecrübe çok önemli. Bugünkü genç neslin tecrübenin yanı sıra bilişim teknolojisi ve yabancı dil kullanma gibi artıları var. Sizler bugünün gençleri yarının büyüklerisiniz. Sizin gibi düşünen ve çalışan insanların artması ile Kütahya daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

KÜGİAD Heyeti daha sonra Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan’ı makamında ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Delen, "Kütahya geride kalan yıllarda devlet yatırımlarını fazla alan bir il olmuş. Bu sebepten müteşebbis ruhunu kaybetmiş ama son dönemde sergilenen durum bunun değiştiğini gösteriyor. Biz KÜGİAD olarak bizim de, gelecekte çocuklarımızın da yaşayacağı ve yaşamayı düşündüğü bir Kütahya için gönüllü çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan,, "Sizlerin çalışmaları ile bizim işlerimiz özdeşleşiyor. Siz ne kadar çok çalışırsanız, bize o kadar olay ya da suç dosyası az geliyor. Kendine değer veren insanlar suç işlemezler. Bu nedenle bir ilde ekonomik refah ve eğitim çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: