Kuğular Anemon’u Eli Boş Göndermek İstiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3.lig A grubu temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı hafta sonu evinde...

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3.lig A grubu temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı hafta sonu evinde grup lideri Anemon Hotel’i ağırlayacak. 6 haftalık galibiyet serisi yakalayan Kuğular bu zorlu maç öncesi oldukça moralli gözüktü.

Zirve mücadelesi için oldukça önemli olan müsabakaya Filenin Kuğuları Turgutlu Belediyesi Yedi Eylül spor salonunda Başantrenör Süleyman Bozkan nezaretinde oldukça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Oyuncuların antrenmanda oldukça istekli oluşu hafta sonu için teknik heyeti oldukça mutlu ediyor. Manisa derbisinde grubun lideri ile karşılaşacak Kuğular’da geçen hafta hafif sakatlığı bulunduğu için Kuşadası Gençlik maçında riske edilmeyen Kaptan Tercan bu zorlu mücadele öncesi takıma dahil oldu ve hafta sonu sahada yer alacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Zorlu derbi öncesi açıklamalarda bulunan Kuğuların kaptanı Tercan:” Çok zorlu bir maça çıkacağız. Bir Manisa derbisi oynayacağız. Ben kendime ve takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Seramiksan takımı hangi maça çıkarsa çıksın hedefi sadece kazanmaktır. Yakaladığımız galibiyet serisi takıma pozitif bir hava kattı. Sahamızda oynayacağımız bu maçta rakibimizi evine puansız göndermek hedefindeyiz. Bu zorlu karşılaşmada tüm taraftarlarımızın desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıca Perşembe günü akşam antrenmanında Kuğular kapılarını taraftarlarada açtı. Forza Kuğular taraftar grubu antrenmanı coşkulu tezahüratlar eşliğinde izleyerek takımlarına ve oyuncularına zorlu maç öncesi moral verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: