Kuğulu Piknik Alanında Göletler Temizleniyor

Seydişehir Kuğulu piknik alanında bulunan göletlerde temizlik çalışmaları sürüyor.

Seydişehir Kuğulu piknik alanında bulunan göletlerde temizlik çalışmaları sürüyor.

Gökböget ile Büyük gölette başlatılan temizleme çalışmaları kapsamında ot ve çöp temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seydişehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda çevre ve su kalitesinini artırılmasının planlandığı belirtildi.

Göldeki su seviyesinin azalması ve göletteki otların büyümesi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden belediye görevlisi Murat Taşdöğen, "Belediyemiz tarafından hizmet satın alımı ile başlatılan bu çalışmanın 20 iş gününde bitirilmesi planlanıyor. Yapılan bu çalışma ile gölette büyüyen otların aşırı büyümesi ile meydana gelen görüntü kirliğini ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca suyun kalitesi yükseltilmiş olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Kadriye Kasap / Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: