Kukla Festivali Büyük İlgi Görüyor

5. Kukla Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Tekirdağ Belediyesi tarafından okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak organize edilen 5. Kukla Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

İlk günden büyük ilgi gören Festivalde akşam 8:30 seansında büyüklere de gösteri yapılıyor. Belediye Başkan yardımcısı Av. Nevim Kaçar’ın yanısıra Belediye Meclis Üyeleri, bazı bürokratlar ve diğer yetkililerin de izlediği büyükler gösterisinde kukla sanatçıları birbirinden güzel hünerlerini sergiliyor.

Uçaneller Kuklaevi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde sahneye konan ve Türkiye’de dahil olmak üzere toplam 26 ülkeden kukla sanatçılarının yer aldığı gösterilerin biletleri BKM gişesinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: