Kula 4 Eylül İlkokulu Anneleri Eskişehir’i Gezdi

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Elif Gökoğlan önderliğinde...

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Elif Gökoğlan önderliğinde Eskişehir'e gezi düzenledi.

Son yıllarda özellikle iç turizmde ilgi odağı haline gelen Eskişehir'in güzellikleri yerinde görüldü. Okul Aile Birliği Başkanı Gökoğlan, yaptığı açıklamada, “Veliler olarak kendi aramızda yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda Eskişehir ilimize gezi düzenlemeyi planladık. Ülkemizin değişik yerlerini tanımak amaçlı yapmış olduğumuz gezimizden velilerimiz çok mutlu oldu. Anneler Günü'nde planladığımız bu gezinin benzerini önümüzdeki yıllarda da yapmayı planlıyoruz. Eskişehir'de Şelale Park, Odunpazarı evleri, Cam Sanatları Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Sazova Bilim Sanat Parkı, Porsuk Çayı etrafı, Doktorlar Caddesi, Haller Gençlik Merkezi ve Kent Park gezildi. Uzay Bilim Merkezi'nde simülasyon gösterisi izlendi. Türkiye’nin kendi özkaynakları ile 1961 yılında ürettiği otomobil olan ‘Devrim‘ görüldü. Okul Aile Birliği olarak geziye katılan tüm velilerimizi çok teşekkür ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: