Kula Ak Parti, Belde Ve Köy Ziyaretlerini Devam Ediyor

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nın belde ve köy ziyaretleri sürüyor. Sorunlar tespit ediliyor, çareler aranıyor.AK...

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nın belde ve köy ziyaretleri sürüyor. Sorunlar tespit ediliyor, çareler aranıyor.

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve heyeti, Gökçeören beldesini ziyaret etti. Belde sakinleri tarafından karşılanan İlçe Başkanı Gülmez, bir kahvehanede vatandaşlarla toplantı yaptı.

Başkan Gülmez, eski belediye başkanının vefadı nedeniyle belde halkına başsağlığı diledi ve şöyle devam etti: “Yapılan ziyaret ve istişarenin amacı siyasi değil. Bizim amacımız Kula’ya bağlı tüm belde ve köyleri ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor hazırlamak. Bu raporda tespitler detaylı olarak yer alacak. Bu hazırlanacak rapor doğrultusunda sorunları ilgili kurumlarla görüşerek, çözülmesi konusunda sağlıklı bir çalışma gerçekleştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz