Kula Da Trafik Haftası Kutlandı

Kula ilçesinde Trafik Haftası kutlamaları nedeniyle Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu'nda program düzenlendi.Program, saygı duruşu...

Kula ilçesinde Trafik Haftası kutlamaları nedeniyle Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu'nda program düzenlendi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı

Programın açılış konuşmasında, trafik kazalarının önlenmesi yolunda herkesin çaba göstermesi gerektiğine vurgu yapan Naci Hakkı Ulusoy İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İsmail Karcı, nüfus oranına göre araç sayısında da artış yaşandığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Ulaştırma sektöründe alternatif ulaşım vasıtalarının yeterince kullanılmaması, trafikteki taşıt sayısının artmasına neden olmaktadır. Trafiğin yoğun olduğu ülkelerde kaçınılmaz olarak kazalar meydana gelmekte, çok sayıda insan hayatını kaybetmekte, sakat kalmakta veya yaralanmakta, aynı zamanda da ekonomiye de büyük kayıplar vermektedir. Kazaların azaltılması amacıyla alınan bütün tedbirlerin, etkin bir şekilde uygulanabilmesi için, sivil toplum örgütlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını, basın ve yayın organlarını, eğitim öğretim kurumlarını ve bütün halkımızı işbirliğine çağırıyor, tüm halkımıza kazasız ve sağlıklı günler diliyorum. Unutmayalım ki kazayı araç değil sürücü yapar."

Reklam
Reklam

Daha sonra, Naci Hakkı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan tarfik konulu skeçler büyük beğeni ile izlendi. Şiirlerin okunması ve halk oyunun ekibinin gösterisi ile program sona erdi.

Programa Kula Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Jandarma komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Okul müdürleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: