Kula İmam Hatip Lisesi Aşure Dağıttı

Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilere aşure ikram edildiOkul yönetimi...

Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilere aşure ikram edildi

Okul yönetimi ve okul aile birliği başkanlığı tarafından düzenlenen aşure programına İlçe Milli eğitim müdürü Raşit Çarpan, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Temsilcisi Başkanı Kazım Acar, “Okul aile birliği ve okul idaresinin katkılarıyla buyıl 2'cisini düzenlediğimiz Aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz devam edecek. Bu etkinliklerin diğer okullara da örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mustafa Aslan, Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtımı yaptıklarını belirterek, "Okul olarak bu yıl ilk aşure dağıtımı yaptık. Bundan sonra her yıl aşure dağıtarak geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz. Bizi bugünde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bunda sonraki yıllarda da aşure dağıtımı yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ise, Muharrem ayının önemine değinerek, birlik beraberlik mesajı verdi.

Konuşmaların ardından Çarpan ve okul yöneticileri, öğrenciler ile birlikte aşure dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz