Kula Kenan Evren Ortaokulu’nda Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Manisa Kula'daki Kenan Evren Orta Okulu'nda okul aile birliği seçimleri yapıldı. Okul aile Birliği toplantısına...

Manisa Kula'daki Kenan Evren Orta Okulu'nda okul aile birliği seçimleri yapıldı. Okul aile Birliği toplantısına öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.

Toplantıda 2011/2012 Öğretim yılında okul aile birliği başkanlığı yapan Çiğdem Palanduz açılış konuşmasını yaptı. Palanduz yaptığı konuşmada, kendilerine destek olan velilere teşekkür etti. Başarılı bir çalışma yılı olduğunu, seçilecek olan yeni yönetimin de azimle çalışacağından emin olduğunu belirtti.

Okul müdürü Celal Harmandalı, bu yıl yeni sistemden kaynaklanan bazı aksaklıkların ve zorlukların yaşandığını, ancak bu sorunların Aile Birliği üyeleri ile aşılacağını belirtti. Geçen yılın Aile Birliği Başkanına, üyelerine ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmanın ardından başkanlık divanı oluşturularak bir önceki yılın Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporları okunarak ibraz edildi.

Reklam
Reklam

Toplantının son bölümünde 2012/2013 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği üyeleri seçimleri yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Aslı İmamoğlu, Çiğdem Palanduz, Ulvi Uysal, Uğur Yiğen, Refiye Sarıvasil üyeliğe seçildiler. Yönetim kurulunun daha sonra görev bölümü yapacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz