Kula Memursen'den Gezi Parkı Açıklaması

Memur-Sen Kula Şubesi Başkanı Ali Osman Sönmez, "Taksim Gezi Parkı olayları için kamuoyunu sağduyuya davet...

Memur-Sen Kula Şubesi Başkanı Ali Osman Sönmez, "Taksim Gezi Parkı olayları için kamuoyunu sağduyuya davet ediyoruz" dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Sönmez, şunları kaydetti: “Bu eylemlerin çevreye duyarlı kişi ve grupların eylemi olarak görülmesi sadece masumane bir harekettir. Ancak bunun böyle olmadığı görülmüştür. Memursen, sivil toplum kuruluşlarının hak ararken birilerinin hakkını gasp etmenin hak arama olduğuna inanmıyoruz. Yeşile duyarlı olanlar ülkemizin çeşitli yerlerindeki yeşil katliamlarını görmezken, orada eylem yapıyor. Kula’da bile Belediye Parkı'nda ve diğer bazı yerlerde ağaçlar kesildi. Bu ağaçların kesilmesi hiç kimseyi ilgilendirmedi. Biz ağaç kesilmesi ile halka hizmet götürülecekse karşı değiliz. Gezi Parkı'nda eylemcilerin isteklerde bulunmasını demokrasiye, özgürlüğe, sandığa müdahale olarak görüyoruz. Vatandaşın, esnafın, kamunun malına zarar veriliyor. Bazı mihraklar da bunlardan rant sağlama gayretindedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz