Kula Rehabilitasyon Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret Etti

Kula 80 Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Kurum Müdürü Seyfettin Erkaya ve öğretmenleri...

Kula 80 Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Kurum Müdürü Seyfettin Erkaya ve öğretmenleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, misafirlerini İlçe Jandarma Komutanlığı kapısında karşılayarak, komutanlık binasını gezdirdi. Daha sonra, kamelyada öğrencilerle sohbet etti. Enginar, “Rehabilitasyon merkezini geçen aylar içerisinde İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Vural Erol ile birlikte ziyaret etmiştik. Şimdi ise kardeşlerimiz bizlere iade-i ziyarette bulundular. Kurum personelini kutlamak istiyorum. Çünkü, bu kurumda görev yapmak gerçekten zor ve özveri isteyen bir meslek. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kurum Müdürü Seyfettin Erkaya ise, "Komutanımız ve tüm personeline, yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmıyorlar" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz