Kula Vergi Müdürü Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Kula Vergi dairesi Müdürlüğü'ne yeni atanan Müdür Ali Kurtuluş, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında...

Kula Vergi dairesi Müdürlüğü'ne yeni atanan Müdür Ali Kurtuluş, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Kula Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Ali Kurtuluş Kula'nın tarihi ve turistik açıdan güzel bir ilçe olduğunu böyle bir ilçede görev yapacağından dolayı memnun olduğunu söyledi. İlçede makam ziyaretlerinde bulunduğunu ifade ederek Kula halkına Vergi Dairesi olarak en iyi hizmeti vereceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Selim Aşkın ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek Ali Kurtuluş'a görevinde başarılar diledi. Kula'da görev yapan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile belediye olarak ortak çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek vergi dairesi ile de her zamanki gibi çalışmaların devam edeceğini talepler noktasında gerekli desteğin verileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: