Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Başkanını Seçti

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda demokrasi bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı öğrenci meclislerinin oluşturulması kapsamında Manisa’nın Kula...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda demokrasi bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı öğrenci meclislerinin oluşturulması kapsamında Manisa’nın Kula İlçesi'ndeki Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde de seçim yapıldı.

Seçimlerde sandok kurulu okul öğretmenlerinden oluşturuldu. 462 öğrencinin oy kullandığı seçimde 3 adayyarıştı. Mustafa Gedik 259, Seçkin Çınar 166 ve Halil Cin 9 oy aldı. 28 oy da geçersiz sayıldı. Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanlığı'nı böylelikle Mustafa Gedik kazandı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İsmail Sandallı, kazanan Gedik kutladı ve “Problemsiz bir seçim geçirilmesinden dolayı tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: