Kula'da Ak Parti'lilerden Kan Bağışı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kula İlçe Başkanlığı üyeleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.AK Parti...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kula İlçe Başkanlığı üyeleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AK Parti Kula Gençlik koları ve Kızılay tarafından, “Her damla kan kurtarılan bir can'dır haydi Kula kan bağışına” sıloganı ile eski Halk Bankası önünde dün öğle saatlerinde kampanya başlatıldı. Kızılay kan alma aracı konuldu. Kızılay aracına gelen AK Parti'liler, kan bağışında bulunmaya başladılar. 2 gün boyunca kan bağışı yapacak olan partililer, herkese kan bağışında bulunma çağrası yaptı.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, kan bağışının kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Kampanya, gençlik kollarımızla Kızılay arasında yapılan protokolle düzenlendi. İnsanların dikkatini çekmek istiyoruz. Kızılay bugüne kadar gerek Türk Milleti'ne, gerekse uluslararası arenada yardıma muhtaç herkese ulaşmıştır. Kızılay'ımız bize bu anlamda gurur ve onur veriyor. Biz de bu gurur ve onura ortak olmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Gülmez, "Bugün burada bir nebze de olsun bize düşen bu görevi yerine getirdik. Teşkilat mensuplarımız buraya gelerek kan bağışında bulunmaya başladılar. Bu konuda partimizin duyarlı ve hassas olduğu herkesçe biliniyor. Kan bağışına da kayıtsız kalmak istemedik, bu kampanya da bizim de tuzumuz olsun istiyoruz" diye konuştu.

Kızılay'ın sadece doğal felaketlerde değil zor duruma düşmüş herkese yardım ettiğine vurgu yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise, "İmkanınız varsa maddi, yoksa manevi olarak bu kurumun yanında olup, destek vermek bizim temel görevimizdir. Kızılay dünyada mağdur olan tüm insanları bizim insanımız gibi gördüğü için, herkese yardım etmeye çalışıyor. Uluslararası platformda yardıma muhtaçların da yanında yer alarak, sadece amacının Türk Milleti'ne yardım ve destek vermek olmadığını, dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç herkese ulaşabildiğini göstermiştir. Kızılay'a bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman yanında yer alacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: